Fjalë Kyçe

Bota nën “pushtimin” e koronavirusit

Bota nën “pushtimin” e koronavirusit

Koronavirusi ka bërë që miliona njerëz në të gjithë globin të izolohen në shtëpi. Ndonëse kjo masë shikohet si mënyra më e mirë për të shkëputur zinxhirin e infektimit, nga krahu tjetër nga kjo situatë ka përfituar dhe natyra.
Nuk na ndodh shpesh që të shohim rrugë të boshatisura, sheshe të qyteteve monopole, të “shurdhëta” nga mungesa e njerëzve. Këtë mund ta shkaktonte vetëm një pandemi si e koronavirusit të ri. Për më shumë ju ftojmë të shikoni fotografitë e mëposhtme.