Fjalë Kyçe

Disa arsye pse duhni të vraponi

Disa arsye pse duhni të vraponi

Gjithkush mund të jetë dembel kur është fjala tek aktivitetet fizike.

Por, çdo gjë mund të ndryshojë nëse ju përkushtoheni aktiviteteve fizike që do të ndikojnë në thyerjen e monotonies.

E nëse brengoseni për shpenzimet financiare, atëherë vrapimi është sporti i cili do t`u ofrojë edhe kënaqësi por edhe nuk do ta dëmtojë kuletën tuaj.

Në ju sjellim disa nga arsyje pse duheni të vraponi.

Është aktivitet që ju bën që të dilni nga zona juaj e komforit

Ju bën të dilni jashtë rrjetës së përditshmërise

Do të filloni ta konsideroni veten ndryshe

Do të rrisni numrin e komunitetit tuaj dhe pasuroni jetën tuaj

I tejkaloni limitet që i keni caktuar

Është aktivitet që po ndryshon botën (Maratonat për bamirësi)

Nuk kërkon veprime motorike të bashkëbisedimit dhe oratorisë

Por kur vie puna te të folurit, thuajeni zëshëm

Ritmi nuk ka rëndësi, rrjedh natyrshëm

Toka është parku juaj i lojërave