Fjalë Kyçe

Disa nga qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve

Disa nga qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve

Veç dritave të panumërta, qytetet vendosin edhe nga një pemë të madhe në qendër. Nëpër botë gjen qytete që e kanë çuar përtej imagjinatës, me pemë Krishtlindjesh nga më fantastiket. Poshtë mundtë ndiqni disa prej tyre. Zbukurimet nëpër rrugët e qyteteve janëtë parat që sjellin atmosferën e festave të dimrit, të Krishtlindjeve dhe Vitittë Ri.


Pema në Taipei, Tajvan

Në Lituani, pema është 27 metra e lartë dhe ka 5 kilometra me drita

Gubbio në Itali ka dekoruar gjithë faqen e kodrës

Në Rio De Janeiro pema është lundruese, e ndërtuar mbi një anije mallrash


Në Floridan e ngrohtë është Sandi prej rëre, në Palm Beach

Qendra Rockefeller, Nju Jork 

Në kryeqytetin e Meksikës është një nga pemët më të larta në botë

                                       Galeria Lafayette, Paris, Francë