Fjalë Kyçe

Evitoni antibiotikët, hani mjaltë

Evitoni antibiotikët, hani mjaltë

Gjatë dimrit, gripet janë të pranishme dhe mjekët zakonisht ju sugjerojnë që të përdorni antibiotikë.

Në rast se keni kollë në vend të antibiotikëve hani mjaltë, brenda disa ditëve kolla do të fillojë të pakësohet, transmeton Klan Kosova.

Sigurisht se nëse simptomat vazhdojnë dhe gjendja përkeqësohet, marrja e antibiotikëve do të jetë e domosdoshme, po prapë mjaltin mos e neglizhoni.