Fjalë Kyçe

Fotot pas tragjedisë: Çfarë ka mbetur nga Notre Dame

Fotot pas tragjedisë: Çfarë ka mbetur nga Notre Dame

Një zjarr katastrofik në katedralen e Notre Dame të Parisit ka lënë një komb që mban zi për shkatërrimin e “epiqendrës” kulturore dhe historike të tij këtë mëngjes, ndërsa policia franceze tani heton nëse zjarri është shkaktuar nga aksidenti.
Qindra zjarrfikës heroikë u ballafaquan me zjarrin gjatë natës, për të ndalur shkatërrimin e plotë të monumentit.

Notre-Dame fotografuar para dhe gjatë zjarrit

Imazhet e brendshme të katedrales tregojnë mbeturina afër altarit

Zjarrfikësit studiojnë dëmin e shkaktuar nga flaka, në mëngjesin pasi shpërtheu