Fjalë Kyçe

Fotot që tregojnë se natyra zotëron botën

Fotot që tregojnë se natyra zotëron botën

Çdo vit ne presim 7.3 milion hektarë pyje. Njerëzimi e bën të njëjtën gjë me burimet e tjera dhe pasurinë e tokës.

Njerëzit janë mësuar ta marrin natyrën si diçka për të cilën ata kanë të drejtë që nuk ka zë dhe fuqi. Por harrojmë se ajo mund të luftojë dhe se gjithmonë fiton. Dhe ne nuk po flasim për elementë shkatërrues ose katastrofa natyrore.

Shihni fotot për më shumë…