Fjalë Kyçe

Kaq djem dhe vajza lindën në Gjinekologji për 24 orë

Kaq djem dhe vajza lindën në Gjinekologji për 24 orë

Në 24 orët e fundit në Klinikën e Gjinekologjisë kanë lindur 32 foshnje.

Interesant është fakti se nga foshnjat e sapolindura, 16 janë femra dhe 16 meshkuj.

13 lindje janë kryer me operacion, kurse 15 gra u bënë nëna për herë të parë.