Fjalë Kyçe

Kaq pacientë kishte për 24 orë në Emergjencë

Kaq pacientë kishte për 24 orë në Emergjencë

24 orët e Klinikës Emergjente të QKUK-së janë trajtuar 209 pacient për shërbime të ndryshme.

Nga numri i përgjithshëm, 48 kanë qenë reanimime, 39 vizita kirurgjike, 61 pacientë shërbime internistike, transmeton lajmi.net.

Po ashtu 47 raste kanë qenë ortopedike dhe 14 intervenime të shpejta në sallën e intervenimeve të vogla.