Fjalë Kyçe

Kaq raste u paraqitën në Emergjencë për 24 orë

Klinika Emergjente për 24 orë ka pasur 205 pacientë që kanë kërkuar ndihmën mjekësore.

Në dhomën e kujdesit të avancuar mjekësor ka pasur 48 raste, 42 në dhomën kirurgjike, 71 raste tek dhoma internistike dhe 37 raste ortopedike.

Ka pasur po ashtu 7 intervenime të shpejta kirurgjike, 6 raste të pacientëve të aksidentuar.

Gjithsej nga emergjenca ka pasur 30 pranime në klinika të ndryshme, 10 raste në degët kirurgjike, 16 në dhomat internistike, 2 në ortopedi dhe 2 në mjekimin intensive qendror.