Fjalë Kyçe

Këto janë ushqimet që humbasin të gjitha vlerat, nëse ruhen në ngrirje

Këto janë ushqimet që humbasin të gjitha vlerat, nëse ruhen në ngrirje

Këto janë ushqimet që nuk duhet t’i fusni kurrë në ngrirje.

Me rritjen e temperaturave rritet dhe dëshira për lëngje dhe ushqime të ftohta. Duket thuasje e pamundur të konsumosh diçka të ngrohtë, por dhe ushqimet kanë rregullat e tyre.

Më poshtë do të lexoni ushqimet që nuk duhet t’i fusni kurrë në ngrirje pasi jo vetëm që humbasin të gjitha vlerat ushqyese, por mund t’ju shktaktojnë dhe probleme të ndryshme, transmeton “Living”.

Kastraveci

Kosi

Shalqiu

Vezët

Selinoja

Djathi

Sallata

Patatet

Ushqimet e skuqura