Fjalë Kyçe

Konsumoni këto ushqime dhe truri juaj do të bëhet më aktiv dhe i zgjuar

Konsumoni këto ushqime dhe truri juaj do të bëhet më aktiv dhe i zgjuar

Shprehja thotë që “Ti je ajo çfarë ha” dhe nëse doni të jëni akoma më të bukur shtoni këto ushqime në dietën tuaj, truri juaj mund të shohë rezultate serioze.

Shpesh nuk menojmë gjatë për atë çfarë hamë por studimi më i ri thotë se ekzistojnë ushqime nga të cilat bëhemi më të zgjuar.

Ato janë:

Vaji i peshkut

Perimet me gjethe të gjelbra

Vezët

Çaji i gjelbër

Çokollata.