Fjalë Kyçe

Kujdes, këto janë ushqimet që ua dëmtojnë dhëmbët

Shumë njerëz mundohen që dhëmbët e tyre t’i pastrojnë çdo herë.

Por prapë se prapë ata nuk janë të kënaqur pasi dhëmbët nuk i kanë të bardhë plotësisht.

Healthmagazine me anë të shkrimi bënë të ditur që karamelet nuk janë aspak të mira për dhëmbët tuaj.

Pos karameleve dhe bonboneve, preferohet që të mos hani edhe tranguj turshi pasi mundet të largohet smalti nga dhëmbët për shkak të sasisë së uthullës.

Gjithashtu vera, kafeja dhe pijet energjike shkaktojnë papastërti në dhëmbët e juaj.