Fjalë Kyçe

Ky ushqim ndihmon sistemin e tretjes dhe lufton kapsllëkun

Ky ushqim ndihmon sistemin e tretjes dhe lufton kapsllëkun

Brokoli është i pasur me fibra dhe antioksidantë – përbërës që mund të ndihmojnë zorrët dhe sistemin e tretjes.

Lëvizja e rregullt e zorrëve si dhe zhvillimi i baktereve të shëndetshme brenda zorrës së trashë janë dy komponente jetike për sistemin e tretjes, njofton Klan Kosova.

Duke ngrënë ushqime të pasura me antioksidantë dhe fibra sikurse që është brokoli, mund të luajnë një rol të rëndësishëm në funksionimin e zorrëve.

Një studim i kohëve të fundit tregoi se njerëzit që konsumojnë më shumë brokoli janë në gjendje më të mirë me tretjen.

Megjithë këto studime, ende duhet të bëhen studime të tjera për të parë rolin e brokolit në për tretje.