Fjalë Kyçe

Thaçi përgatit çaj japonez

Thaçi përgatit çaj japonez

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, duket se dij të përgatisë edhe çaj japonez, shkruan GazetaAlo.

“Kultura e përgatitjes së çajit në Japoni është unike në botë. Një ceremoni të përgatitjes së çajit, sipas traditës, e udhëhoqa edhe vetë, në nderim të mikëpritjes dhe shijimit të natyrës” u shpreh Thaçi përmes një postimi në Facebook.