Fjalë Kyçe

Ngjyrat në dhomën tuaj mund të largojnë ose shtojnë stresin

Ngjyrat në dhomën tuaj mund të largojnë ose shtojnë stresin

Ngjyrat e ndryshme kanë ndikim të ndryshëm në trurin e njeriut.

Thuhet se e kuqja sjell oreksin dhe njihet si ngjyra e kuzhinës.

E gjelbra ka një efekt qetësues dhe dominon dhomat e ndenjes.