Fjalë Kyçe

Një grua në Afrikë lind nëntë foshnje, priste shtatë

Një grua në Afrikë lind nëntë foshnje, priste shtatë

Një grua ka lindur nëntë bebe pasi gjatë shtatzënisë mjekët nuk kishin parë edhe dy bebe.

Halima Cisse 25-vjeçare ka thënë se 5 vajzat dhe katër djemtë janë mirë me shëndetin pas lindjes me prerje cezariane në një spital në Morocco.

Halima kishte udhëtuar në Morocco për të qenë e sigurte që bebet do të lindin mirë, pasi shtatzënia mori vëmendjen e liderëve të Afrikës Perëndimore.

Të vegjlit dhe nëna janë mirë ka thënë ministri i Shëndetësisë, Fanta Siby, në një deklaratë.

Sipas ultrazërit, Cisse priste t’i lindte pesë fëmijë, derisa nuk ishin parë edhe dy të tjerët. Të gjithë kanë ardhur në jetë përmes prerjes cezariane.