Fjalë Kyçe

Njerëzit me sy të kaltër dehen më vështirë, një prej shumë fakteve që nuk i dini për trupin tuaj

Njerëzit me sy të kaltër dehen më vështirë, një prej shumë fakteve që nuk i dini për trupin tuaj

Të gjithë mendojmë se i njohim mirë trupat tanë dhe se jemi familjarizuar me ta.

Mirëpo, thënë të drejtën, shumë prej nesh nuk dinë goxha shumë fakte rreth trupit dhe tani është koha t’i mësoni:

Hunda dhe veshët nuk ndalojnë kurrë së rrituri.

Secili prej nesh ka shenja të veçanta në gishtërinj.

Bakteret që kemi në trup peshojnë 1.800 kilogramë.

Truri unë zhvillohet deri në fund të viteve të 40-ta.

Shenjat që ia shkaktoni trupit, vazhdojnë të duken të njëjta për gjithmonë.

Hunda juaj mund të nuhasë 50,000 aroma të ndryshme.

Një bebe ka 60 ashta më shumë se një njeri i rritur.

Njerëzit me sy të kaltër është më vështirë të dehen me alkool.

Kemikalet që i keni në trup kushtojnë 160 dollarë.

Ka më shumë baktere në gojën tuaj, se sa që ka njerëz në botë.

Në trupin tuaj ka hekur mjaftueshëm sa për ta bërë një thua 3 centimetra të gjatë.