Fjalë Kyçe

Për 24 orë kaq raste janë trajtuar në QKUK

Për 24 orë kaq raste janë trajtuar në QKUK

Emergjenca e QKUK-së ka pasur gjithsej 219 raste, prej tyre, në dhomën e kujdesit të avancuar mjekësor ka pasur 35 pacientë.

Kishte 49 vizita kirurgjike, 78 raste internistike dhe 47 raste ortopedike.

Poashtu emergjenca trajtoi edhe 10 raste të intervenimeve të shpejta kirurgjike.

Kishte gjithsej 26 pranime nga emergjenca në klinika të ndryshme në QKUK, 11 nga pacientë u pranuan në degët kirurgjike, 11 në klinikat internistike, 3 pacientë në ortopedi dhe 1 në mjekimin intensiv qendror./Gazeta Alo/