Fjalë Kyçe

Përfitimet shëndetësore të mishit të pulës

Përfitimet shëndetësore të mishit të pulës

Mishi i pulës është ushqimi më i përdorur në botë dhe për mijëra vjet.

Ka lloje të ndryshme të pulave dhe përfitimet shëndetësore që jep mishi i tyre varet nga mënyra se si janë rritur, njofton Klan Kosova.

Duke qenë e njohur në të gjithë botën për përmbajtje të proteinave, pulat kanë një gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore.

Mishi i pulës ka shumë proteina

I pasur me vitamina dhe minerale

Ndihmon në humbjen e peshës

Kontrollon presionin e gjakut

Ka veti anti-kancer

Redukton kolesterolin

Lufton gripin.