Fjalë Kyçe

Perimet e shëndetshme por që duhen konsumuar me kujdes

Perimet e shëndetshme por që duhen konsumuar me kujdes

Ka disa perime të cilat janë të shëndetshme mirëpo në kushte të caktuara nuk mund të konsumohen për shkak që ndikojnë në shëndet.

 

Nëse keni probleme me fryerjen e stomakut, atëherë qëndroni larg artiçokut, që është e pasur me fibra të patretshëm që shkaktojnë probleme me fryrjen.

 

Nëse stomaku juaj është i ndjeshëm duhet t’i qëndrosh larg qepëve. Kjo sepse qepët përmbajnë fruktan, që ndikon po ashtu në fryrjen e barkut.

 

Lule lakra gjithashtu ka disa efekte anësore përfshi fryrjen e barkut dhe gazrat, kjo pasi që është e pasur me sulfur.