Fjalë Kyçe

Personat që kanë problem me diabetin, duhet ta hanë këtë frut gjatë verës

Personat që kanë problem me diabetin, duhet ta hanë këtë frut gjatë verës

Efekti anti-inflamator i qershive ju ndihmon që të mbani trupin tuaj të shëndetshëm.

Për më tepër, qershitë renditen më poshtë se shumë fruta të tjerë për nga indeksi i glicemisë, transmeton lajmi.net.

Kjo nënkupton se qershitë nuk shkaktojnë ngritje të sheqerit tuaj në gjak dhe në nivelet e insulinës.

Këto veti e bëjnë qershinë kundër diabetit, së bashku me etiketën si një frut i rëndësishëm për menaxhimin e tij.

Rezultate imazhesh për qershite