Fjalë Kyçe

Si të kuptojmë që na kanë skaduar produktet e grimit

Si të kuptojmë që na kanë skaduar produktet e grimit

Paskemi vuajtur kot.

Pjesa më e madhe e produkteve të grimit nuk kanë një afat skadence, prandaj është e vështirë të kuptosh se kur ka ardhur momenti që t’i hedhësh në koshin e plehrave, transmeton lajmi.net.

Mënyra që përdoret zakonisht për të kuptuar nëse produkti kozmetik ka skaduar është me anë të të parit, ose të nuhatjes, megjithatë secili produkt grimi ka një afat të përcaktuar përdorimi përkatësisht:

Buzëkuqi- 1 vit

Fondatina- 1 vit

Rimeli dhe peneli- 3 muaj

Tonet për sytë- 2 vjet

Si të bëni që produktet tuaja të kozmetikës të mos prishen para afatit të skadëncës:

-Mbyllini mirë dhe mbajini larg diellit

-Ruajini nga temperaturat e ftohta

-Pastrojini rregullisht

-Përdorni produkte të mira për t’i pastruar