Fjalë Kyçe

Si t’i largoni pikat e zeza?

Si t’i largoni pikat e zeza?

Pikat e zeza që zakonisht shfaqen në fytyrë janë një shenjë që nuk po kujdesemi sa duhet për lëkurën tonë, ose ushqimi që po e konsumojmë është i dëmshëm.

Për të pasur një lëkurë të shëndetshme është me rendësi që të konsumohet sasi e mjaftueshme e ujit, si dhe të kujdesemi në ushqim në mënyrë që të mos konsumojmë yndyra të dëmshme, njofton Klan Kosova.

Disa nga mënyrat më efektive për ti larguar pikat e zeza është lyerja e vendeve ku janë shfaqur me aloe vera, limon, sodë të bukës, si dhe me mjaltë.