Fjalë Kyçe

Simptomat e frikshme që mund t’i keni por që janë të padëmshme

Simptomat e frikshme që mund t’i keni por që janë të padëmshme

Keni marramendje, dhimbje të pashpjegueshme të gjoksit ose edhe shenja në lëkurë.

Menjëherë sapo të ndodhë kjo gjë, ne nxitojmë që të konsultohemi në Google dhe të marrim informatat për ndryshimet më të vogla në trupin tonë, klankosova.

Shikoni cilat nga këto simptoma mund të ju duken të frikshme por që nuk ju sjellin dëm në shëndetin tuaj.

Dhimbja në gjoks

Buzë dhe lëkurë e plasaritur

Probleme me shikimin

Mpirje e lëkurës

Dridhje të duarve