Fjalë Kyçe

Këto janë tri skuadrat që do të marrin pjesë në garat e UEFA-s

Këto janë tri skuadrat që do të marrin pjesë në garat e UEFA-s

Futbolli kosovar sot mori një lajm të madh nga Budapesti, pasi nga edicioni i ardhshëm do të garojnë në Evropë tri skuadra.

UEFA ia ka mundësuar Kosovës që të paraqitet me tri skuadra ndonëse ende nuk e ka arritur koeficientin e dëshiruar.

Por, kush do të marrë pjesë në gara ndërkombëtare?

Kampioni do të luajë në Champions League, kurse nënkampioni dhe fituesi i Kupës do të garojnë në Ligën e Evropës.