Fjalë Kyçe

Ushqimet dhe pijet që e përmirësojnë imunitetin

Ushqimet dhe pijet që e përmirësojnë imunitetin

Imuniteti është sistemi në trupin tonë i cili na mbron nga baterie të shumta të rrezikshme që na rrethojnë.

Shumë qeliza speciale janë të shpërndara në trupin tonë që në mënyrë kur të biem pre e ndonjë virusi ose ndonjë baterie të rrezikshme të mund t’i përballojmë më lehtë.

Kështu që sistemi i imunitetit është tejet i rëndësishëm për ne dhe duhet të kujdesemi për të, njofton Klan Kosova.

Ekzistojnë disa ushqime dhe pije  të cilat e përmirësojnë imunitetin tonë e ato janë hudhra, mjalta, çaji i gjengjefilit, uji me limon, ekstrakti i këpurdhërave si dhe lëngu i gjelbër.