Fjalë Kyçe

Ushqimet që nuk preferohen për fëmijët

Ushqimet që nuk preferohen për fëmijët

Shumë fëmijë që nga mosha e vogël ushqehen me produkte të cilat përmbajnë shumë sheqer, e që rezultojnë të jenë shumë të dëmshme.

Kjo i bënë gjithashtu ata të humbasin shijen për ushqimet normale, duke kërkuar kështu produktet me sheqer, njofton Klan Kosova.

Disa nga këto ushqime janë si lëngu i portokallit, jogurti i pemëve, mjaltë, rrushi,ilaçet që luajnë rolin e multivitaminave, si dhe drithërat e gatshme që blihen.

Këto janë disa nga ushqimet që kanë efekt të dëmshëm në organizmin e fëmijës.

Shumë fëmijë që nga mosha e vogël ushqehen me produkte të cilat përmbajnë shumë sheqer, e që rezultojnë të jenë shumë të dëmshme.

Kjoi bënë gjithashtu ata të humbasin shijen për ushqimet normale, duke kërkuar kështu produktet me sheqer.

Disa nga këto ushqime janë si lëngu i portokallit, jogurti i pemëve, mjaltë, rrushi,ilaçet që luajnë rolin e multivitaminave, si dhe drithërat e gatshme që blihen.

Këto janë disa nga ushqimet që kanë efekt të dëmshëm në organizmin e fëmijës