Fjalë Kyçe

Zbardhni dhëmbët shëndetshëm me lëvoret e bananeve

Zbardhni dhëmbët shëndetshëm me lëvoret e bananeve

Lëvoret e bananeve është gabim të hidhen.

Ato janë të shëndetshme dhe mund të përdorën në shumë forma, njofton Klan Kosova.

Lëvoret mund të përdorën edhe për zbardhimin e dhëmbëve në mënyrë të shëndetshme.

Dhëmbët e bardhë bëjnë një përshtypje të mirë për të gjithë.

Lëvoret e bananeve është mjeti më i mirë natyral për zbardhjen e dhëmbëve.

Merrni një lëvozhgë të freskët me banane dhe aplikoni në dhëmbë çdo ditë për një javë. Fërkoni vazhdimisht për një minutë dhe do të merrni rezultatet e dëshiruara në vetëm një jav