Fjalë Kyçe

Fisi dhe Diellza në shëtitje me bebin

Fisi dhe Diellza në shëtitje me bebin

Fisnik Rugova dhe Diellza Kolgecit po shijojnë momentin më të ëmbël të jetës , duke u shëtitur me vajzën e tyre të sapo lindur, Helenën.

Nuk ka shumë kohë prej që u bënë prindër të një vajze të ëmbël.

Fisi dhe Diellza duket se po kalojnë momente të këndshme pranë më të voglës së tyre, Helenën.

Pas pritjes së gjatë ata tashmë gjatë tërë kohës gjendën pranë vajzës, duke e nxjerr edhe për shëtitje, express.

Helena duhet të jetë krenare për prindërit e tyre përveç të suksesshëm në punët e tyre po tregohen edhe shumë të kujdesshëm ndaj saj.

Përndryshe Diellza menjëherë u kthye në format e saj trupore e cila duket se nuk ka lindur fare.