Fjalë Kyçe

Edhe sot vendi ynë me temperatura të larta

Edhe sot vendi ynë me temperatura të larta

Sot në Kosovë do të ketë përsëri temperatura të larta, ato do të arrijnë deri  në 33 gradë celsius.

Por, nga nesër do të kemi rënie të temperaturave të cilat pritet të zbresin deri në 24 gradë, më e larta e ditës.

Ndërkohë, temperatura mbi 30 gradë celsius sipas mjekëve është e rrezikshme për fëmijët dhe të moshuarit.

Madje edhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike para disa ditësh ka lëshuar një njoftim ku thuhej se në këto ditë duhet të evitohet kontakti me diellin nga të moshuarit.